Un cetăţean italian din Slobozia a căzut de la etajul 8

0

smurd

Un cetăţean italian, domiciliat în Slobozia, a căzut de la etajul 8 al blocului în care locuia.
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12, în zona blocului U 15 de pe strada Lacului, vis a vis de sediul DISTRIGAZ.
Căzătura bărbatului a fost atenuată de crengile copacilor şi sârmele de întins rufe, iar victima de 43 de ani a fost pregătită pentru a fi transportată la un spital din Bucureşti.
La două ore de la accident, în curtea spitalului a aterizat un elicopter SMURD pentru a prelua pacientul, însă stabilizarea acestuia i-a solicitat peste măsură pe medicii de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe.
Poliţiştii criminalişti au izolat zona în care bărbatul a căzut şi au blocat intrarea în bloc până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.
Singura certitudine este că cetăţeanul italian a căzut pe geamul de la dormitor, iar pentru aflarea cauzei acestei nenorociri se iau în calcul toate variantele, inclusiv ipoteza unei reglări de conturi sau a unei sinucideri din dragoste.
Cei câţiva vecini adunaţi azi în faţa blocului spun că bărbatul locuia singur, era liniştit şi respectuos, chiar dacă vorbea stâlcit limba română.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

LATER EDIT: Cetăţeanul italian  locuia fără rezidenţă în Ialomiţa. Bărbatul de 43 de ani se află în comă de gradul 5 la spitalul Bagdasar din Bucureşti, unde a fost transportat cu un elicopter.

Pacientul este suspect a fi consumator de droguri, iar la Unitatea de Primiri Urgenţe i s-au recoltat analize biologice pentru determinarea substanţelor ingerate.
Criminaliştii au ridicat de la adresa la care bărbatul locuia ilegal mai multe obiecte şi probe materiale care pot elucida atât cauza căderii de la etajul 8 cât şi cu ce se ocupa acesta. Din primele audieri ale vecinilor rezultă că cetăţeanul italian avea la Slobozia o iubită şi un copil, dar femeia pusese punct relaţiei.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.