Un copil din Ţăndărei a fost grav accidentat ieri

2

Un copil din Ţăndărei a fost grav accidentat ieri după amiază şi transportat cu elicopterul la spitalul Bagdasar din Bucureşti.
Băiatul, în vârstă de 7 ani, a traversat strada în fugă şi a fost lovit în plin de un autoturism condus de o tânără şoferiţă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Dănilă, precizează că impactul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni.
Copilul accidentat a fost transportat de părinţi cu maşina personală la spitalul judeţean, iar medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe au solicitat ajutor la Bucureşti. În jurul orei 17 un elicopter SMURD a aterizat pe stadionul municipal şi a preluat victima accidentului de la Ţăndărei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Am auzit ca e un pui de cioara. Nu va mai alertati atat, unu in minus e spre binele tuturor: Spre linistea noastra a celor din Tandarei, englezilor, spaniolilor…. etc. Inca un articol negativ in presa internationala in minus peste vreo 15 ani. Flicitari soferitzei !!! fat-o, daca aflu cine esti iti dau de baut toata viatza ta:D Eu si inca cati romani mai suntem in tandare, te iubim, si try again 😀

    eu zic sa organizam un “party-hunting” de balci sa vanam ciori…. atunci sunt toti acasa si….. care se baga?

    in final o concluzie: Stie cineva cum se fabrica o bomba, care sa rada, numai ciori, si pe toate din Tandarei?? Vai… ce egoisti suntem…. pardon, pe toate/i din intreaga tara.

    Antonescu… se uita la mine si zice… nu esti prost deloc !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.