Un fleac…i-au urzicat

0
Noul antrenor al Unirii Urziceni, Octavian Grigore, a părut cel mai calm om de pe planetă, după victoria obţinută de echipa sa, în faţa Stelei Bucureşti. Tehnicianul a vorbit despre importanţa rezultatului obţinut cu o echipă încropită în ultima clipă şi despre singura tactică de joc posibilă, în faţa unui adversar la care debutau cei mai titraţi dintre foştii jucători ai grupării ialomiţene.
În ceea ce priveşte acuzaţiile de non combat lansate pe diverse canale înaintea partidei, Grigore s-a declarat extrem de bucuros că elevii săi nu au ţinut cont de ele şi au intrat pe teren pentru a-şi juca şansele.
Unirea Urziceni a învins sâmbătă seara Steaua Bucureşti, cu o echipă hibrid în care au debutat Muşat,Toşca, Muzac, Lupu, Văduva, Bâtfoi şi veteranul Cernea, primul ialomiţean get-beget, născut la Căzăneşti şi care este şi primul localnic titular la Unirea de la promovarea echipei în Liga 1.
În urma victoriei surpriză cu 1-0 în faţa Stelei, Unirea a strâns 9 puncte şi ocupă poziţia a noua în clasamentul primei ligi din România, înaintea disptării ultimelor două partide ale rundei.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.