Un fleac, v-am ciuruit – episodul 2

6

Inspectoratul de Jandarmi judeţean a organizat, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la înfiinţarea jandarmeriei, Cupa Presei la tir. Astfel, toţi reprezentanţii presei scrise şi audio-vizuale au ţintit şi au tras cu pistolul de calibru 9 milimetri, dar şi cu pistolul mitralieră, însă numai câţiva s-au evidenţiat şi au primit cupe.

Inspectorul şef al jandarmilor ialomiţeni, colonelul Nicolae Parepa, a anunţat câştigătorii competiţiei: pe locul 1 Florin Floreanu de la Radio Campus & GuraIalomitei.com, locul 2 si l-a adjudecat Norocel Dima, corespondent Realitatea TV, iar pe a 3-a treaptă a urcat din nou GuraIalomitei.com prin redactorul Alexandru Boştină. La categoria fete câştigătoare a fost Mihaela Leţa, corespondent Agerpress, locul 2 Adriana Dănilă de la Semnal, iar locul 3 i-a revenit Doinei Mihordea de la ziarul Independent.

Mai experimentate decât jurnaliştii au fost oficialităţile locale şi judeţene prezente. Viceprimarul Alexandru Stoica, ofiţer în rezervă a acumulat 35 de puncte, urmat de vicepreşedintele consiliului judeţean, Ştefan Muşoiu, cu 26 de puncte şi de preşedintele PDL Ialomiţa, Marinică Cazacu, cu 26 de puncte. Lista a continuat cu Preşedintele PNL, Ioan Martin, prefectul judeţului, Mădălin Teculescu şi Preşedintele PSD, Silvian Ciupercă.

Elena Oancea, Radio Campus

6 comentarii

  1. Cat curaj sa-i inarmeze pe politicienii astia! Era posibil, vazandu-se cu arme pe mana, sa se impuste intre ei. Felicitari jurnalistilor participanti.

  2. Felicitări Florine! Dar la anul vin şi eu cu ochelarii cu ţintă şi o să câştig eu! Anu acesta i-am avut pe cei fără ţintă. Până atunci… „Nu trage domn’ Semaca! Sunt eu Lăscărică!”

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.