Un ialomiţean a descoperit că îi lipsesc din cont economiile pe 3 ani

2

bcr

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a depus constant sume de bani într-un depozit bancar, iar la îndeplinirea termenului a constatat că din cont îi lipseşte mai mult de jumătate din suma economisită.
Păgubitul a cerut explicaţii reprezentanţilor băncii, iar la o lună după ce a constatat că a fost păgubit a făcut reclamaţie şi la Poliţie. 
Subcomisarul Daniela Salaoru precizează că din cont lipsesc sumele de bani depuse în ultimii 3 ani, în total 120 de milioane de lei vechi plus dobânda aferentă, iar principalul suspect este funcţionara de la ghişeu, care între timp a plecat din Bancă.
În ultimii 5 ani, bărbatul care are o pensie de 800 de lei, a renunţat la jumătate din veniturile lunare pentru a depune constant bani în cadrul acestui program bancar, iar acum a constatat că banii lui au fost la discreţia unui funcţionar, ceea ce dovedeşte una din slăbiciunile sistemului bancar.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

REACȚIE:

În legatura cu articolul publicat de Dvs – Un ialomiţean a descoperit că îi lipsesc din cont economiile pe 3 ani – vrem sa facem urmatoarea precizare:

Banca, in urma unor verificari interne efectuate prin intermediul directiei de specialitate, a identificat operatiuni suspecte efectuate de o salariata. Urmare aspectelor constatate,  salariatei in cauza i s-a desfacut contractul de munca incalcarea normelor interne ale Bancii si a politicii de TOLERANTA ZERO fata de astfel de fapte.

 La finalizarea cercetarilor, Banca va sesiza organele de cercetare competente prin formularea si depunerea unei plangeri penale punand la dispozitie toate elementele identificate.

 
Vasile Cezar Marin
Expert Relatii Publice

2 comentarii

  1. Bre Tataie mai bine-i mancai decat sa se duca asa ….pa Apa Sambetelor. Bani se pastreaza acolo unde secole de-a randul le-a fost locul in Pamant ingropati sau in fundul Pesterilor.Deci ….cand ioi avea am sa-i tin la saltea .

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.