Un minor în vârstă de 7 ani s-a rătăcit în acest weekend în Gara Slobozia

1

copil-gasit-slobozia

Un minor în vârstă de 7 ani s-a pierdut în acest weekend în Gara Slobozia, din cauza neatenţiei şi aglomeraţiei.
Sâmbătă seara, în jurul orelor 20, băiatul a ajuns în gara Slobozia împreună cu fratele său mai mare doar cu un an, cu o maşină de transport în comun tip maxi-taxi. Cei doi copii locuiesc în cartierul Slobozia Nouă şi au declarat ulterior că au venit în oraş după lăsarea serii pentru a vizita o mătuşă însă din cauza neatenţiei şi aglomeraţiei din zonă cel mai mic s-a pierdut de fratele său de 8 ani, fără ca acesta să-şi dea seama la rândul său de lipsa celuilalt.
Din fericire pentru băiatul rămas singur în gară, o patrulă de jandarmi s-a autosesizat în urma plânsetelor copilului şi după ce l-au liniştit, au început împreună să caute blocul rudei. Minorul a reuşit să descrie cu aproximaţie zona iar în cele din urmă băiatul şi-a regăsit familia.
Chiar dacă minorii călătoresc singuri pe distanţe scurte, părinţii trebuie să-i înveţe pe aceştia să se orienteze şi să ceara ajutorul oamenilor legii. Mai mult, cei mici pot purta în buzunare sau ghiozdan adresa şi numărul de telefon al părinţilor pentru a evita ca rătăcirea de moment să se transforme în căutări zadarnice ani de zile.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro 

1 comentariu

  1. Parintii ?? Pe langa educatia pe care le-o da Parinti ar trebui in mod normal sa nu-i lase sa calatoreasca departe de casa nesupravegheati. Asta numai in cazul in care nu au alte interese Dragii Parinti adica sa mai scape de o grija . Dati-le amenda Parintilor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.