Un nou început pentru Maria Petre

2

gigi becali maria petre

Demisia lui Gigi Becali din Parlamentul European pune sub semnul întrebării continuarea activităţii funcţionarilor din cabinetul său de eurodeputat.
Conform procedurilor, la sfârşitul lunii ianuarie, contractul Mariei Petre şi a asistenţilor încetează, cu posibilitatea de a fi preluaţi de noul deputat european al Partidului România Mare, formaţiunea politică de unde s-a vacantat un post al României.
Invitată la Agenda Publică, Maria Petre a declarat că s-au făcut demersuri ca funcţionarii cabinetului lui Gigi Becali să fie preluaţi de următorul eurodeputat, dar aceasta depinde numai de cel desemnat.
audio MARIA PETRE
Încetarea mandatului lui Gigi Becali în Parlamentul European se va face pe 14 ianuarie în sesiunea de la Strasbourg şi tot atunci se va anunţa şi numele eurodeputatului care îi va lua locul.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. O mare doamnă! Păcat că s-a retras din politică, putea să facă mult mai mult pentru ialomiţeni decât toţi politicienii de până acum. Poate se răzgândeşte şi revine.

  2. Adica, devenind consiliera lui jiji behaitul-pnl inseamna ca s-a retras din politica? daca, de maine-poimaine va fi ,,preluata” de prm-istul ce-l va inlocui pe oierul pnl, se chiama ca nu mai e implicata politic? poate nu mai e in prima linie, insa…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.