Slobozia: un plop s-a prăbuşit în zona Casa Verde şi a strivit două maşini

5

_DSC4821

Un plop s-a prăbuşit în zona Casa Verde din Slobozia şi a lovit două maşini parcate pe bulevardul Unirii! 
Copacul a căzut peste un autoturism de şcoală auto, iar şoferul a avut noroc că niciuna din crengile copacului nu s-a nimerit în dreptul lui:
audio MARTORI
Plopul care s-a prăbuşit era mai înalt decât blocul cu 4 etaje lângă care a fost plantat şi, deşi părea viguros, avea rădăcinile putrede. 
Lucrătorii de la Direcţia Administrării Domeniului Public intervin pentru degajarea părţii carosabile. Directorul DADP Slobozia, Ion Ştefan, precizează că în municipiul reşedinţă au fost inventariaţi peste 2.000 de plopi care ar trebui cel puţin toaletaţi:
audio Ion STEFAN
Circulaţia pe Bulevardul Unirii, între Casa de Cultură a Sindicatelor şi Şcoala 3 este întreruptă până la deblocarea carosabilului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

_DSC4838 _DSC4835 _DSC4827 _DSC4818

5 comentarii

 1. Sunt de vina aia de la MEDIU ca nu ii lasa sa taie plipi de peste 40 de ani .

  Dak cadea peste noi cand veneam de la scoala ?? Cine raspundea de noi ??

  Sa le fie rusine celor de la mediu ca nu ne lasa sa taie copaci ce de peste 40 de ani sa sa planteze alti tineri !!  RUSINNNNEEEEE

   

 2. Bun articol.
  Ma intorc in timp cu 14 luni si revad stejarul dintre blocurile E14-E15. Din care a ramas radacina.Puternica,viguroasa,caracteristica stejarului. In vocabular la acel moment-nu exista cuvantul folosit in articolul de sus”toaletare”?????
  Cine a fost ……..care a luat decizia taierii totale a acelui arbore??? Acesf ion stefan unde dracu’ era???Masacrarea acelui stejar a durat 90minute inclusiv cu curatarea zonei(puscariasi adusi ff.rapid).
  Unde era garda de mediu???
  Se aude ca mai nou pentru taierea unui plop trebuiesc zeci de semnaturi,aprobare de la “mediu”….
  Nebunie condusa organizat si cu intentii deloc intamplatoare……pare.se……..

 3. 2.000 de plopi ??

  poate atatia erau la inceputul mandatului lui stoica in 2012, dupa defrisarile masive sa faca parcari sau alte porcarii inutile mai sunt cel mult 200 de plopi maturi.

  oricum toata Slobozia arat jalnic, nu mai exista nicio straduta sau trotuar unde sa nu se fi facut un sant o groapa iar reparatiile s-au realizat in valuri si cu scurgerea apei catre blocuri sau case nicidecum catre gurile de canalizare.

  Traiasca era asfalutului din mandatul Stoica ! Traiasca asfaltul lui Oyl Compalny !

   

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.