Un poliţist a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se afla în misiune

2

ceata

Evenimentul rutier a avut loc în această după amiază, iar din primele verificări, echipajul rutier deplasat la faţa locului a stabilit că, în timp ce poliţistul, în vârstă de 42 de ani se afla la volanul unui autoturism din dotarea IPJ Ialomiţa şi efectua manevra regulamentară de viraj la stânga pe un drum lateral al DN 2A, a fost lovit în partea din spate de un autoturism, al cărui conducător auto, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Slobozia, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară.
Poliţistul se afla în misiune şi se deplasa la cercetarea la faţa locului a unui alt eveniment rutier.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a poliţistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcooltest, rezultatele fiind negative.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Hai bre chiar asa !!! Politistul sa fie mai curat decat poala Maici Domnului ?? Intrebare: S-a asigurat bine cand a facut manevra de intoarcere ,a avut luminile corespunzatoare. ?? Eu zic ca pe o ceata ca asta nu poti intoarce Caruta din mijlocul drumului ci sa tragi pe dreapta eventual intr-o parcare si apoi sa intorci dupa ce te asiguri ca nu pui viata cuiva in pericol. Dhe colegi la nevoie se cunosc……

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.