Un poliţist din Ialomiţa a fost trimis în judecată pentru luare de mită

9
Dosarul a fost întocmit în baza denunţului unui cetăţean; ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Ialomiţa au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a unui agent şef din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia. Inculpatul lucra la Biroul Poliţie Rutieră şi a fost reclamat în data de 25 ianuarie de un şofer care a fost oprit în trafic pentru un control de rutină. Agentul a constatat că şoferul nu avea plătite asigurarea obligatorie şi taxa de drum, motiv pentru care i-a spus că îi va întocmi proces-verbal de constatare a contravenţiei cu aplicarea unei amenzi în cuantum de 2000 lei şi ridicarea plăcuţelor cu numere de înmatriculare. Şoferul l-a rugat pe poliţist să nu-i aplice o amendă atât de mare şi au convenit ca, în schimbul sumei de 100 lei, inculpatul să-i aplice o amendă mai mică, lucru care s-a şi întâmplat.
În cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a delegat ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Ialomiţa în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a inculpaţilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Asa e. Ar fii bine sa se faca publica numele agentului. Pe mine m-au oprit la intrare in oras si mai aveau un pic si imi spuneau direct ca vor spaga.

  2. ytuma dre esti bugetar? Din ce domeniu? Sanatate, justitie, administratie locala, interne, invatamant, culte…De ce peste 80% din ceea ce apare negativ pe programele de stiri e cu bugetari?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.