Un prost

6

“Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa astepti rezultate diferite” – se pare ca este filozofia de viata a unui tanar ialomitean care a fost prins, doua zile la rand, baut la volan si fara permis. La recidiva, soferul amator in varsta de 29 de ani, avea o alcolemie de peste 1% in sange, iar pe numele lui se intocmise deja un dosar penal inainte cu o zi, din aceleasi motive.

Politistii fac din nou apel la participantii la trafic pentru mai multa prundenta si reamintesc ca persoanele care conduc fara permis pe drumurile publice risca inchisoare de la 1 la 5 ani.

Elena Oancea

6 comentarii

 1. Probabil, autorul primului coment este chiar soferul cu pricina, desi ma indoiesc ca ar putea scrie atit de bine. Oricum, un pic sunt prieteni, deoarece in DEX chiar exista „filozofie“. Cit priveste „alcolemia“ ar putea fi o greseala banala, din neatentie. Oricum, DEX a fost modificat acum doi ani si pt ca analfabetii precum cei doi (soferul + …) sa se poata exprima si ei, totusi, „corect“. Am in vedere „legalizarea“ unor expresii gen „sendvis, coperte“, si alte analfabetisme d-astea.
  Pace tuturor!

 2. Draguta abordarea dvs, d-le Floreanu.. e crunt cum uzura stabileste regula in tara noastra.
  THE Sniper, ceva e putred in Danemarca, asa ca emigreaza de acolo !

 3. Pt ACADEMIA ROMANA DE … CIUMPALACI

  Chiar nu-mi pot da seama cum combati analfabetismul daca nu te uiti pe DEX! Iti doresc „succesuri“, cale batuta spre Congo si cine te-o prinde sa te … miluiasca repede cu un DEX, editia anterioara anului 2007. Doar asa poti invata, cu adevarat, limba romana.
  PS Nu-mi vine sa cred ca stii al cui este gurail.com

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.