Un slobozean de 27 de ani s-a dus la meci cu cuţitul în buzunar

3

cutitar

Jandarmii ialomiţeni au constatat că pentru iubitorii fotbalului, meciul de sâmbătă dintre Unirea Slobozia şi CF Brăila s-a dovedit motiv de scandal între suporteri şi de scuze impardonabile din partea celor care încercau să intre pe stadion cu obiecte interzise.
Culmea e că bărbatul surprins cu un cuţit de bucătărie asupra sa lucrează la o societate de pază şi a motivat că a uitat obiectul în buzunar după ce a terminat activităţile casnice.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi, Alexandru Constantinescu, precizează că alţi doi suporteri, în stare de ebrietate, au fost sancţionaţi după ce au devenit … nervoşi.
Cei trei bărbaţi sancţionaţi la Slobozia pentru nerespectarea legii au primit interdicţie la meciurile de fotbal pentru o perioadă de şase luni.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. culmea ca barbatul asupra caruia a fost gasit cutitul lucra la o firma de paza fiind verificat la intrare tot de un agent de paza si nu de jandami cum se lauda dl CONSTANTINESCU….sus si tare…

  2. georgiana….jandarmii AU FOST CHEMATI pentru ca domnul agent de paza care a efectuat perchezitia nu i-a facut fata. asta poate stii in caz ca esti ruda….

  3. Dar ce aveti cu omul Vroia sa pserge si el neste seminti, si nu mai avea dinturi in gura si daia si-a luat cu el cutitul/cutiturile. Mare magari si astia la poarta sa faca perchezitii. Avem si noi o arena si vin mii de oameni la meciuri. Hai sa fim seriosi. Cati au mai intrat cu scule dastea la ei si nu a observat nimeni.
    Zic io …..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.