Un tânăr de 17 ani din Traian a fost ucis de unchiul său

5

_DSC3992

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat mortal de unchiul său! 
Nenorocirea s-a petrecut aseară în comuna Traian şi a avut la bază consumul excesiv de alcool. Victima şi vărul lui au fost ieri dimineaţă gonaci pentru vânători, iar pentru munca lor au primit 200 de euro, bani cu care s-au omenit apoi, consumând mai mulţi litri de bere. După câteva ore bune de petrecere în curtea unchiului, acesta l-a înjunghiat mortal pe băiat.
Procurorul criminalist, Verginica Buzoianu, precizează că mobilul încă nu s-a conturat:
audio Verginica BUZOIANU
La aflarea nenorocirii, vecinii, rudele şi consătenii din Traian s-au strâns aseară în faţa porţii unde băiatul de 17 ani şi-a găsit sfârşitul:
audio VECINI
Principalii martori, soţia victimei şi băiatul criminalului, care se aflau la locul faptei, au declarat că nu cunosc cum s-a ajuns la omor. Din păcate, pentru băiatul de 17 ani, echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic. Corpul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar pentru înmormântare este aşteptată să vină mama lui din Spania.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. chiar era nevoie de fotografie? cititorii au nevoie de poza cu mortul sa poata intelege notiunea de crima prin injunghiere? ipe cine ajuta? ii ajuta mama sa se convinga si sa se intoarca mai repede din spania? ajuta politia sa rezolve cazul? 

      • Cu criminalul oficial nu avem, că l-au trimis repede la Slobozia, dar în mediul rural se mai practică și pasarea responsabilității pe un alt membru al familiei, care ia totul asupra lui pentru a proteja adevăratul vinovat. În cazul în care se confirmă, s-ar putea ca adevăratul criminal să fie printre cei care mișunau pe acolo – deci, da, e posibil să am poză cu el.

        • mda..poate asa se explica de ce nimeni nu stia nimic, nici macar cine a sunat la 112, desi au fost cel putin 2 martori oculari…. niciodata nu am mai intalnit asa de mare ostilitate in randul celor adunati. de obicei oamenii spun tot ce au pe suflet la o asa nenorocire. aici toata lumea se ferea.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.