Un tânăr de 23 de ani Făcăieni a fost suprins în timp ce pescuia ilegal pe Braţul Borcea

0

pescar

Pentru prevenirea şi combaterea faptelor de braconaj piscicol, îndreptate împotriva habitatelor piscicole naturale, a transportului şi comercializării ilegale a produselor din peşte efectivele Poliţiei Municipiului Feteşti au intensificat activităţile specifice pentru asigurarea respectării legalităţii în acest sector de activitate. În principal, activităţile ilegale în acest domeniu se referă la pescuitul ilegal, folosirea de unelte interzise ca setci, plase monofilament şi dispozitive electrice pentru pescuit.
Pentru tânărul de 23 de ani poliţia a întocmit dosar penal şi a confiscat ambarcaţiunea pe care o folosea pentru pescuit. De asemenea un alt bărbat de 38 de ani din Constanţa a fost amendat după ce în maşina sa s-au găsit 82 de kilograme de peşte pentru care acesta nu a putut prezenta acte de provenieneţă. 
La acţiune au participat alături de poliţişti şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Ialomiţa iar cuantumul amenzilor a fost de peste 11.000 lei.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.