Un taximetrist din Slobozia a fost tâlhărit de 3 clienţi din Amara

3

taxi

Duminică noaptea, şoferul de taxi a fost atacat şi jefuit de doi tineri de 17 şi 18 ani, care erau însoţiţi de o femeie de 34 de ani.
De la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Georgiana Deatcu precizează că tâlharii au furat casa de marcat, două telefoane mobile, casetofonul maşinii şi banii din încasări, în jur de 200 de lei.
Suspecţii au fost identificaţi cu ajutorul taximetristului, care o cunoştea pe femeia care l-a jefuit, iar poliţiştii au reuşit recuperarea în totalitate a prejudiciului.
Tâlharii au fost reţinuţi în arestul inspectoratului de poliţie, urmând să fie prezentaţi parchetului cu propunere de arestare preventivă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. sa elibereze baetii nu prezinta pericol social ca nu a omrat pe nimeni huidu a omorat 3 oameni ne-vinovati si becali face puscarie 3 ani nevinovat

  2. …. in opinia ta doar omorul trebuie pedepsit? inselaciunile, atentatul la viata, hotiile, talhariile, furtul etc? astea sunt la “si altele”, ce mai conteaza ca poate cineva DRAG TIE pica din intamplare in mana unor “baeti” care nu au omorat pe nimeni, doar au violat poate. E, lasa asa ca poate si victimei i-a placut

  3. bai …. sa ii elibereze ca poate maine poimaine o sa gasesti pe unu care iti pune cutitu la gat pt un telefon si atunci o sa vezi ce o sa iti doresti tu sa ii inchida incultule..pun pariu ca ai zis asa pt ca ii cunosteai si daia vrei sa le dea drumu…daca vreti bani duceti-va la munca nu la furat!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.