Un tir care transporta autoturisme de la Piteşti spre Constanţa, s-a blocat în podul de la Ţăndărei

2
În urma impactului, 4 dintre maşinile remorcate s-au împrăştiat pe carosabil şi au fost avariate.
Şoferul nu a ţinut cont de semnele de circulaţie care restricţionează circulaţia vehiculelor cu o înălţime mai mare de 3,5 metri şi a lovit cu remorca, bara de protecţie a podului.
Primarul oraşului Ţăndărei, Vasile Sava, spune că  la podul de cale ferată de la Ţăndărei, cel puţin odată pe lună se înregistrează astfel de accidente rutiere.
Accidentul de astăzi nu s-a soldat cu victime, însă şoferul tirului va suporta toată pabuga materială rezultată în urma avarierii celor 4 autoturisme Sandero.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

2 comentarii

 1. Saracul tirist.
  E o chestie mult prea umana sa iti scape din vedere un indicator rutier avand in vedere dimensiunea evenimentului care are loc obligatoriu imediat.
  Acolo ,in afara de ditamai grinda aia de otel, care intr-adevar protejeaza podul CRF de avarii grele, ar mai trebui o “pre-bariera” care sa se distruga usor dar care sa faca soferul sa franeze in 10-15 metri bariera aia dura, cu pagube insignifiante asupra TIR-ului si a marfii.
  Cat naiba poate sa coste asa ceva? inmiit mai putin fata de busitura lunara de care zice primarul ala care are loc dar nu face nimic.
  Sa ne imagineam ca trece intr-o zi un transport de materiale deosebit de periculoase, ceva radioactiv sau hipertoxic, cu un sofer nou pe ruta aia si care din intamplare s-a nimerit sa nu fie avertizat express de sefi, ce ar iesi?

 2. wow, mi-am imaginat si este super tare:
  ar fi ca un scenariu de filme americane: dezastrul se apropie si prostii aia nu iau nici cele mai elementare masuri de precautie. misto de tot. subtitrat de veverita

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.