Un urmărit internaţional şi un altul dat în urmărire generală au fost depistaţi de poliţiştii ialomiţeni într-o acţiune comună

0

Ea a avut loc la Stelnica, Vlădeni şi Balta Ialomiţei unde poliţiştii au identificat doi urmăriţi şi o persoană care trebuia să execute o pedeapsă cu închisoarea.
Pe raza comunei Stelnica, a fost identificat Murgu Vasile, de 26 ani, din localitate pe numele căruia Judecătoria Feteşti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1 an şi 3 luni închisoare pentru furt calificat.
În municipiul Feteşti a fost depistat urmăritul general Ciupală Adişor Nelu, în vârstă de 29 ani, din Stelnica.
El se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pe numele său fiind emis din luna mai anul trecut, de către Judecătoria Feteşti, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt calificat.
Cel în cauză a fost trimis în Penitenciarul de maximă Siguranţă Slobozia.
Urmăritul internaţional a fost descoperit în Balta Ialomiţei, pe raza comunei Vlădeni. Este vorba de un bărbat de 42 ani, din judeţul Bârlad, urmărit internaţional din data de 10 mai anul curent, pentru executarea unei pedepse cu închisoarea de 3 ani pentru furt calificat.
Elena Marin, Radio Campus

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.