Unde-s doi puterea creşte

6
Marele miting de protest de la Slobozia, la care erau aşteptaţi 800 de sindicalişti din învăţământ, sănătate şi industria chimică, a fost în realitate aproape fiasco.
Liderii de sindicat nu au reuşit să adune mai mult de 250 de persoane, deşi majoritatea oamenilor se declară nemulţumiţi de modificările codului muncii, precum şi a pachetului de legi sociale adiacente acestuia.
Înarmaţi cu pancarte, fluiere şi tălăngi, ialomiţenii s-au adunat în faţa Prefecturii, la ora 16 şi au început să strige împotriva guvernului, iar şefii de sindicat au întreţinut atmosfera.
Cei mai vocali au fost sindicaliştii Sanitas. Veniţi cu maşinile de la Ţăndărei, angajaţii spitalului din localitate au manifestat în favoarea menţinerii instituţiei în circuitul unităţilor funcţionale.
După o jumătate de oră în care fiecare lider de sindicat a venit în faţa microfonului şi şi-a îndemnat oamenii să protesteze, un grup de manifestanţi a mers la prefectul judeţului să îi înmâneze lista cu revendicări.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  • o teorie interesanta, dar, da-mi voie ca 85 de kg la un om de 1.8 metri, avand o oarece varsta, sa nu mi se para mult.

   in alta ordine de idei, sa raspundem cetateanului american: cred ca va referiti la domnul care pare sa zica un fel de “nu stiu d-astea!”. este prefectul judetului.

 1. okay, adica e un fel deguvernator
  este bine ca sindicatul a iesit in strada, este normal sa apere drepturile oamenilor
  aici in texas, majoritatea voteaza cu dreapta republicana (este o zona mai inapoiata needless to say l-au votat pe mitocanul George W. Bush)

 2. Io cred ca, de fapt, US citizean locuieste in Slobozia si n-a ajuns in viata vietilor lui prin U.S.A. Se vede cu ochiu’ liber cazneala de-a juca un rol nepotrivit unui psd-ist. Daca te dadeai, ma, de la moscova, mai credeam…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.