Unirea Fierbinţi a ratat barajul

0

fotbal 3

Unirea Fierbinţi a ratat sâmbătă şansa de a evolua din sezonul viitor în Liga a treia după ca a pierdut cu 4-0 meciul de baraj susţinut în compania echipei A.S. Voinţa Snagov. 
Partida s-a desfăşurat pe stadionul ,,Ion Comşa’’ din Călăraşi şi a fost tranşatăîn favoarea lor de ilfoveni încă din prima parte prin golurile reuşite de Mihai în minutul 26, Bălaşa zece minute mai târziu şi Bărcănescu în minutul 45. Campioana judeţului Ialomiţa a primit lovitura de graţie în minutul 70 când Radu a stabilit scorul final dintr-un penalty acordat de centralul partidei Teodor Dragoş.
În urma rezultatului obţinut de fierbinţeni, Ialomiţa ar putea rămâne din sezonul următor fără echipă în Liga a treia, în condiţiile în care participarea celor de la Rapid Feteşti este pusă sub semnul întrebării de probelmele financiare cu care se confruntă echipa. În plus, Viitorul Axintele a depus la Federaţia Română de Fotbal o solicitare de a fi acceptată în viitoarea ediţie de campionat a Ligii a doua şi are şanse mari să se alăture Unirii Slobozia.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.