Unirea merge mai departe?

0

Cu Fiscul pe urme, fără lot şi fără perspective, Unirea Urziceni va merge mai departe. Cel puţin aceasta este convingerea fermă a celui care ocupă încă fotoliul directorului general al clubului ialomiţean. Felix Grigore, un optimist incurabil, spune că nici nu s-a pus problema desfiinţării echipei, deşi toate indiciile anunţă meciul cu Sportul Studenţesc ca fiind ultimul bal pentru ,,regina neîncoronată’’ a fotbalului românesc.
Că povestea e totuşi la final o demonstrează şi faptul că actualul director general al clubului părăseşte şi el clubul care l-a consacrat. În ceea ce priveşte viitoarea destinaţie, Grigore se fereşte să anunţe public plecarea la Steaua, dar aceasta e dată deja ca sigură în cercurile selecte ale fotbalului românesc.
Propulsat în funcţia de director general al clubului odată cu preluarea acestuia de către Dumitru Bucşaru, Felix Grigore pune punct colaborării cu Unirea Urziceni după opt ani ani în care a ajuns cu echipa la un pas de optimile de finală ale Ligii Campionilor. Vis probabil de neatins la începutul anilor 80 când, timp de trei sezoane, a îmbrăcat tricoul echipei aflate pe atunci în ligile inferioare…
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.