Unirea neinteresantă: meciul dintre Unirea Urziceni şi Zenit Sankt Petersburg nu va fi televizat în România

0

Postul public de televiziune a declinat oferta clubului ialomiţean pretextând că telespectatorii săi sunt deja suprasaturaţi de fotbal după Campionatul Mondial în timp ce posturile comerciale au considerat costul achiziţiei drepturilor de transmisie a partidei prea mari faţă de interesul potenţialilor telespectatori. Surse apropiate clubului din Urziceni au declarat că radiodifuzorii care ar fi dorit să producă transmisia ar fi trebuit să achite 50.000 de euro. Singura ofertă concretă a fost cea a Pro Tv care a oferit 20.000 de euro, clubul organizator refuzând însă preţul propus de trustul Media Pro.
În acest moment, dat fiind timpul scurt rămas până la începerea partidei este puţin probabil să se mai poată semna contractul de cesiune a drepturilor de transmisie, astfel încât singura posibilitate de a vedea partida rămâne prezenţa în tribunele stadionului ,,Steaua’’.
Prima manşă a turului trei preliminar din Liga Campionilor va opune astă seară Unirea Urziceni liderului la zi din campionatul Rusiei, Zenit Sankt Petersburg. Meciul va începe la ora 20,30 iar accesul în stadion este permis cu începere de la ora 18,30.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.