Unirea nemulţumită

0

Unirea Urziceni a înaintat  ieri Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal un memoriu semnat de managerul general al clubului. 
Mihai Stoica solicită analizarea prestaţiei arbitrului Marius Avram care a oficiat la centru partida din Supercupa României pe care Unirea a pierdut-o duminica trecută în favoarea eternei rivale CFR Cluj.
Memoriul incriminează maniera de arbitaj a lui Avram căruia i se impută şase greşeli considerate grave şi comise în mai puţin de trei minute şi jumătate de joc.
Erorile, consdideră oficialii clubului ialomiţean, au influenţat decisiv rezultatul final al partidei fiind comise exact în perioada în care Unirea conducea cu 2-1.
Incriminată este faza din minutul 92 când  Gabi Mureşan ar fi trebuit să fie eliminat de pe teren în urma unui gest nesportiv. Acelaşi jucător a fost iertat şi în minutul 105 după un atac periculos la Paraschiv. ,,Fazele respective, se precizează în memoriul înaintat FRF, ne fac să credem că arbitrajul domnului Marius Avram poate fi considerat tendenţios şi solicităm să se ia măsurile care se impun’’.
Prestaţia lui Marius Avram va fi analizată în prima şedinţă a comisiei de disciplină a FRF.
Robert-Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.