Unirea se bate cu Stuttgart

0

Unirea Urziceni joacă în această seară al doilea meci din sezonul 2009-2010 al Ligii Campionilor. Pe stadionul ,,Steaua’’, de la ora 21,45 campioana României întâlneşte VFB Stuttgart, într-un meci contând pentru clasamentul grupei G.

Pentru al doilea an consecutiv, FC Unirea este obligată să se confrunte cu o echipă germană, după ce anul trecut a fost eliminată din Cupa UEFA de către Hamburg, după un 0-0 de răsunet, în meciul tur şi 0-2 la Urziceni.

Dacă cele două echipe se află faţă în faţă în premieră, antrenorii Dan Petrescu şi Markus Babel sunt cunoştinţe vechi. Prima lor confruntare a avut loc la EURO 2000, în meciul încheiat la egalitate, 1-1 de naţionalele României şi Germaniei. Doar câteva săptămâni mai târziu, pe 19 august, Petrescu şi Babbel au jucat în meciul câştigat cu 1-0 de Liverpool, în faţa lui Bradford City. De notat şi faptul că Dan Petrescu s-a aflat în primul 11 al lui Chelsea, în meciul câştigat de englezi împotriva nemţilor de la Stuttgart în 1998, în finala Cupei Cupelor.

Meciul dintre Unirea şi Stuttgart va fi arbitrat la centru de francezul Laurent Duhamel, ajutat la cele două tuşe de conaţionalii săi, Stephane Duhamel şi Cristophe Capelli.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.