Unirea Slobozia: 6-6-6

0

Unirea_SloboziaLinie de clasament diabolică pentru divizioanara secundă Unirea Slobozia după optsprezece meciuri jucate în seria a doua: 6 victorii, 6 egaluri şi 6 înfrângeri, ultimele trei consecutive.
Ultima înfrângere s-a petrecut sâmbătă chiar pe teren propriu, în faţa liderului FC Botoşani.
Scorul final, 3-1 pentru oaspeţi, a fost consemnat după ce Unirea reuşise să deschidă scorul în minutul 5 prin Liviu Mihai. Mijlocaşul Unirii a fructificat un penalty acordat de centralul partidei după un fault comis de Ţepeş asupra lui Dumitru Gheorghe. Cârjan a egalat în minutul 33, iar finalul de primă repriză a mai consemnat în contul Unirii o ocazie ratată de Ivaşcă în minutul 42 când mingea expediată spre poarta moldovenilor s-a oprit în bară.
Repriza a doua le-a aparţinut în totalitate moldovenilor care s-au desprins pe tabelă prin ,,dubla’’ reuşită de Fulop în minutele 66, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, şi 84.
Unirea rămâne pe locul şapte cu 24 de puncte, dar se apropie periculos de subsolul clasamentului. Un balon de oxigen pentru băieţii antrenorului Marin Dună l-ar putea constitui etapa cu numărul 25, când Unirea primeşte acasă vizita penultimei clasate: Rapid CFR Suceava.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.