Unirea Slobozia a câştigat detaşat

0

DSC_0993

Unirea Slobozia a câştigat detaşat meciul  din etapa a şasea a play-off-ului ligii secunde, disputat sâmbătă în deplasare la Berceni. Scorul final, 4-1, dar şi modul în care a fost obţinută victoria confirmă faptul că ialomiţenii meritau un loc în Liga 1 la finalul unui sezon în care n-au pierdut în faţa Rapidului. 
Deşi prima mare ocazie a meciului le-a aparţinut gazdelor care au punctat la capitolul imagine în minutul 10, când Alexandru Stan a trimis mingea în bară, Hristian a adus Unirea în avantaj un sfert de oră mai târziu  cu o lovitură de cap care a deviat un balon trimis din lovitură liberă de pe dreapta de conducătorul de joc al ialomiţenilor, Toma. Ursu a făcut 2-0 în prelungirile primei reprize cu un şut din interiorul careului de şaisprezece metri al lui Meilă iar Macare a urcat scorul la 3-0 pentru Unirea în minutul 63. La doar două minute distanţă,  mai vechea cunoştinţă a iubitorilor de fotbal ialomiţeni, Epaminonda Nicu, campion cu Unirea Urziceni Urziceni în 2009, l-a servit excelent pe fostul său coleg de la ,,Chelsea de Ialomiţa’’ şi Răzvan Pădureţu a înscris cu capul golul de onoare al gazdelor. Un gol ce a amintit parcă de vremurile bune când Unirea Urziceni făcea spectacol în Liga Campionilor.
Nanu a valorificat în minutul 91 un contraatac rapid al Unirii şi a scris 1-4 pe tabelă pentru o victorie doar de palmares care păstrează echipa pe locul al treilea în clasament cu 26 de puncte, trei mai puţine decât Rapid Bucureşti.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.