Unirea Slobozia a câştigat detaşat

0

DSC_0993

Unirea Slobozia a câştigat detaşat meciul  din etapa a şasea a play-off-ului ligii secunde, disputat sâmbătă în deplasare la Berceni. Scorul final, 4-1, dar şi modul în care a fost obţinută victoria confirmă faptul că ialomiţenii meritau un loc în Liga 1 la finalul unui sezon în care n-au pierdut în faţa Rapidului. 
Deşi prima mare ocazie a meciului le-a aparţinut gazdelor care au punctat la capitolul imagine în minutul 10, când Alexandru Stan a trimis mingea în bară, Hristian a adus Unirea în avantaj un sfert de oră mai târziu  cu o lovitură de cap care a deviat un balon trimis din lovitură liberă de pe dreapta de conducătorul de joc al ialomiţenilor, Toma. Ursu a făcut 2-0 în prelungirile primei reprize cu un şut din interiorul careului de şaisprezece metri al lui Meilă iar Macare a urcat scorul la 3-0 pentru Unirea în minutul 63. La doar două minute distanţă,  mai vechea cunoştinţă a iubitorilor de fotbal ialomiţeni, Epaminonda Nicu, campion cu Unirea Urziceni Urziceni în 2009, l-a servit excelent pe fostul său coleg de la ,,Chelsea de Ialomiţa’’ şi Răzvan Pădureţu a înscris cu capul golul de onoare al gazdelor. Un gol ce a amintit parcă de vremurile bune când Unirea Urziceni făcea spectacol în Liga Campionilor.
Nanu a valorificat în minutul 91 un contraatac rapid al Unirii şi a scris 1-4 pe tabelă pentru o victorie doar de palmares care păstrează echipa pe locul al treilea în clasament cu 26 de puncte, trei mai puţine decât Rapid Bucureşti.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj