Unirea Slobozia a căzut în plasă

0

Unirea Slobozia a căzut în plasa întinsă de ,,pescarii’’ Deltei Tulcea în meciul disputat sâmbătă în deplasare în cadrul etapei a douăzeci şi doua a campionatului ligii secunde.
Favorite inclusiv prin prisma clasamentului, în care ocupă locul al doilea, gazdele şi-au anunţat din startul partidei intenţiile ofensive astfel că în minutul trei tabela arăta deja 1-0 pentru Delta. Mişelăricu, bine servit de Câju a înscris cu capul printre picioarele lui Oprea iar pentru ca ceea ce începuse prost să continue la fel, jumătate de oră mai târziu, Stan l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Sin iar Câju l-a ridiculizat din nou pe Oprea cu o ,,scăriţă’’ pe care scria 2-0. Acelaşi Sin s-a aflat şi la originea fazei care a încheiat prima repriză, după ce a centrat excelent de pe partea stângă spre Florea care a împins mingea în poartă din interiorul careului mic.
Unirea a primit lovitura de graţie în minutul 79 când Dragu a şutat de la opt metri, fără speranţă pentru defensiva ialomiţeană.
Înfrângerea de sâmbătă este cea mai severă suferită de Unirea în actuala stagiune şi , deşi rezultatul păstrează echipa noastră pe locul al şaptelea al seriei întâi, o îndepărtează de zona superioară a clasamentului unde FC Botoşani, Delta Tulcea, CS Otopeni şi CF Brăila continuă lupta pentru promovare urmărite doar de Săgeata Năvodari.
Sâmbăta viitoare, elevii antrenorului Marin Dună au nevoie de un miracol pentru a putea spera la un punct în meciul de acasă contra liderului seriei, FC Botoşani.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.