Unirea Slobozia a făcut spectacol sâmbătă la Năvodari

1

Unirea Slobozia a făcut spectacol sâmbătă în deplasarea de la Năvodari împotriva ,,Săgeţii’’ care îi lovise pe băieţii lui Marin Dună şi în timpul pregătirii de vară şi în Cupa României la fotbal. Scor final 4-4, iar surpriza a survenit în ultimul minut de joc prin Sorin Ghiorgiu, jucătorul Unirii care a marcat golul egalării.
În runda a patra a campioantului Ligii secunde, ialomiţenii au deschis scorul prin Liviu Mihai după ce Roşu zguduise transversala porţii lui Viciu cu o torpilă expediată de la 30 de metri. Era minutul 11 dar bucuria ialomiţennilor avea să dureze mai puţin decât se aşteptau suporterii nou promovatei. Tigoianu a profitat de o bâlbâială a defensivei oaspeţilor şi a restabilit echilibrul pe tabelă. ,,Săgeata’’ a mai punctat de două ori prin Rusu şi Zaharia în minutele 26 şi 33 şi a intrat la cabine cu un avantaj aparent liniştitor. Veteranul gazdelor, Dorel Zaharia, avea să recidiveze în minutul 58 când centrarea lui Diaby l-a găsit excelent plasat, astfel că şutul din alergare s-a dus direct în vinclul porţii unui Dobre transformat în spectator. Era 4-1 şi soarta meciului părea decisă, numai că Liviu Mihai şi Adi Mihalcea au vrut să-şi treacă şi ei numele în cronica întâlnirii şi pe fondul unei relaxări premature a dobrogenilor au dus scorul la 4-3. Mai mult decât atât, cu un minut înaintea expirării timpului regulamentar, Sorin Gheorghiu şi-a pus capul la contribuţie iar lovitura lui s-a oprit în plasa porţii apărate de Viciu.
Unirea a acumulat două puncte în clasamentul Seriei 1 din Liga a doua, clasament în care ocupă locul nouă şi îşi aşteaptă suporterii sâmbătă 29 septembrie la primul meci disputat la Slobozia în actualul sezon competiţional împotriva Sportului Studenţesc.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.