Unirea Slobozia a pierdut cu 2-1 primul meci oficial din 2014

0

unirea-slobozia-448x305

Unirea Slobozia a pierdut cu 2-1 primul meci oficial din 2014, disputat la Galaţi în compania ultimei clasate din prima serie a ligii secunde de fotbal, Dunărea Galaţi. Înfrângerea, surprinzătoare cel puţin prin prisma locurilor ocupate în clasament de cele două combatante, a survenit în urma golurilor înscrise pentru gazde de Bâtfoi în minutul 66 şi Sfrijan douăzeci de minute mai târziu, în timp ce pentru slobozeni a egalat Ursu, care la doar două minute de la deschiderea scorului, bine servit de Macare printr-o centrare de pe partea dreaptă a înscris cu capul în poarta apărată de Miron.
Adrian Mihalcea a folosit o formulă de joc cu Leonida Dobre în poartă şi cu Stan, Tudorache, Soare şi Toma în defensivă, Coconaşu şi Macarie închizători, Ibrian,Bolat, Florea în linia mediană şi veteranul Emil Nanu în postură de vârf împins. Pe parcursul meciului, Mihalcea a mutat cu Ursu în locul lui Florea din minutul 60, Jianu în locul lui Nanu din minutul 80 şi Drăguţ în locul lui Bolat cu două minute înaintea expirării timpului regulamentar de joc.
În urma înfrângerii suferite astăzi Unirea a coborât pe locul al treilea în clasament şi a cedat poziţia secundă adversarei de sâmbăta viitoare, CSMS Iaşi. Partida contra moldovenilor se anunţă un test extrem de dificil pentru Mhalcea et comp. mai ales în condiţiile în care din primul unsprezece vor lipsi Lazăr, accidentat şi Soare care a fost avertizat cu cartonaş galben în meciul de la Galaţi şi va vedea din tribună primul meci de acasă în retur.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.