Unirea Slobozia a suferit ieri prima înfrângere din noul sezon fotbalistic

0

unirea-slobozia

Elevii antrenorului Adrian Mihalcea au pierdut cu 3-1 meciul disputat în deplasare cu FC Clinceni și au căzut pe locul şapte în clasament.
Gazdele şi-au dezvăluit intenţiile ofensive chiar de la primul fluier al centralului Viorel Flueran iar insistenţa lor s-a concretizat pe tabelă în minutul 8. Avantajul adus de golul vârfului de atac al ilfovenilor, Konyeha, avea să fie anulat peste doar patru minute de conducătorul de joc al Unirii, Soare, cu un şut la care Bolboaşă n-a avut replică. În schimb, a replicat în minutul 45 Stelian Stancu, cel care a scris 2-1 pe tabela de marcaj. Iar cum primirea golului şi cursul jocului nu erau de ajuns Florea a faultat din poziţie de ultim apărător şi a fost trimis direct în tribune. Era minutul 49 şi doar începutul coşmarului pentru ialomiţeni. În minutul 63, Pălimaru a scăpat singur spre poarta lui Baruch care l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă şi şi-a lăsat echipa în opt jucători de câmp. Unirea a primit o gură de oxigen de la acelaşi Pălimaru care a executat defectuos lovitura de pedeapsă, fără emoţii pentru Dobre, intrat în locul lui Liviu Mihai.
Soarta partidei avea să fie pecetluită în minutul 88 când tot Pălimaru şi-a reparat greşeala de la penalty şi, bine servit de Artavazd Karamian, a scris 3-1 pe tabela de marcaj.
Unirea Slobozia rămâne fără victorie în sctuala stagiune şi cu doar două puncte din trei meciuri ocupă locul al şaptelea în prima serie a Ligii secunde. Sâmbăta viitoare la Slobozia vine vecina de clasament, Dunărea Galaţi, iar în runda a cincea Soare şi compania se deplasează la lidrul autoritar al seriei CSMS Iaşi pentru un meci televizat în direct sâmbătă 28 septembrie de la ora 21.00 pe TVR 1.’’
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.