Unirea Slobozia: cât p-aci’!

2

foto: www.liga2.prosport.ro

Unirea Slobozia a ratat în ultimele secunde ale meciului jucat acasă sâmbătă cu Dinamo II o victorie care i-a fost la îndemână, deşi oaspeţii au reuşit să puncteze primii pe tabelă.
Rafael Stănescu a deschis scorul în minutul 39 pentru Dinamo, iar Mihalcea a egalat în minutul 71 din lovitură de la 11 metri la un fault în suprafaţa de pedeapsă suferit de Mihai.
Unirea a insistat în ofensivă şi cu şapte minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, Stan a făcut 2-1 dintr-un assist al lui Toma. Singurul neîmpăcat cu situaţia din teren şi de pe tabelă a părut atacantul ,,câinilor mici’’, Rafael Stănescu. Dinamovistul şi-a trecut în cont o ,,dublă’’ după un penalty acordat de centralul Florin Miron la un fault inutil făcut de Macare în ultimele secunde ale meciului asupra lui Nae.
În urma remizei din etapa a 11-a, Unirea Slobozia acumulează 14 puncte, îşi păstrează poziţia a şaptea în clasamentul seriei I şi urmează să joace runda viitoare în deplasare la ACS Buftea, echipă aflată la doar trei puncte în spatele ialomiţenilor.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.