Unirea Slobozia – Club Fotbal Brăila

2

foto: www.sportulialomitean.com

Unirea Slobozia debutează mâine în liga secundă de fotbal, într-o partidă pe care băieţii antrenaţi de Marin Dună o vor disputa în deplasare contra uneia dintre candidatele certe la promovarea în primul eşalon, Club Fotbal Brăila.
Unirea dispută primul meci al noii stagiuni după ce în prima etapă ialomiţenii nu au avut partener de joc, Callatis Mangalia desfiinţându-se chiar înaintea startului noului sezon.
Week-end-ul fotbalistic ialomiţean începe astăzi de la ora 17.00 cu meciurile din campionatul ligii a treia. În cadrul rundei a doua Rapid Feteşti se va deplasa la Focşani pentru meciul cu CSM din localitate, în timp ce Viitorul Axintele va avea de şters impresia proastă lăsată în etapa inaugurală când a încasat şapte goluri de la Râmnicu Sărat.Ialomiţenii vor juca în Capitală contra echipei a doua a Sportului Studenţesc.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Axintele sunt pe primul loc,singura cu max de puncte,6, cei de la Sportul2 au pierdut in ambele etape cu 7.1, la Rm.Sarat si acum cu Axintele, care ii batusera pe Rapid2.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.