Unirea Slobozia, de neoprit în campionatul feminin de handbal

0

_DSC4155

Fetele antrenorului Liviu Paraschiv au făcut din nou spectacol vineri seară pe teren propriu în meciul din etapa a zecea a întrecerii din Divizia A şi au câştigat cu 30-19, la pauză 13-10, în faţa echipei Danubius Galaţi, retrogradată la finele sezonului trecut din Liga Naţională.
Cu un joc precis pe linia de nouă metri şi cu extremele Nica, Drăgan, Simion şi Cosma în zi bună, Unirea nu le-a dat deloc emoţii suporterilor, deşi în prima jumătate de oră musafirele de vineri au reuşit să ţină pasul cu liderul la zi din Divizia A. Andreea Nica s-a achitat şi ea cu brio de misiunea încredinţată după revenirea acasă şi a reuşit să închidă poarta Unirii. Principala marcatoare a fost Andreea Dospin, autoare a opt goluri, secondată de Alina Moroianu cu şase reuşite, iar Cristiana Ciuplea, Cristiana Nica şi Carmen Veşcă au punctat de câte trei ori. Cosmina Cosma a fost şi ea parte din show, cu două goluri dar şi cu două ratări monumentale.
În urma victoriei cu Danubius, jucătoarele Unirii se menţin pe primul loc al seriei şi privesc cu optimism spre următorul examen pe care îl vor susţine în ultimul meci al turului, la Bucureşti, cu ocupanta poziţiei a patra, Universitatea Ştiinţa.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.