Unirea Slobozia defilează spre Liga Naţională de handbal feminin

0

liviu paraschiv

Luni, fetele i-au făcut cadou, la a 67-a aniversare, profesorului Liviu Paraschiv, cea de-a douăzecea victorie stagională. 
La Galaţi, Danubius n-a avut practic nici o şansă în faţa singurei echipe neînvinse în actuala ediţie a campioantului Diviziei A, care s-a impus din nou autoritar cu 37 – 18, după  17 – 7 la pauză.  Principala marcatoare a Unirii a fost din nou Cristiana Nica, autoare a 6 reuşite, evoluţia ei fiind dublată de prestaţiile excelente ale Andreei Dospin, Ramonei Urse şi Mihaelei Stănciulescu, fiecare autoare a 4 patru goluri în poarta gălăţencelor.
Cu victoria obţinută, handbalistele Unirii au ajuns la 61 de puncte acumulate în clasament, 743 de goluri marcate şi doar 430 primite.
Ultimul meci oficial al sezonului este programat sâmbătă, la Slobozia, în compania echipei bucureştene Ştiinţa, cu începere de la ora 11.00, dar surse apropiate grupării ialomiţene au precizat că e posibil ca , la solicitarea clubului bucureştean, partida să se dispute la o altă dată ce urmează a fi comunicată.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.