Unirea Slobozia: egal cu spectacol

1

fotbal-13Unirea Slobozia a ratat sâmbătă şansa de a se apropia la cinci puncte de liderul primei serii a ligii secunde de fotbal, Rapid Bucureşti, după ce sâmbătă a remizat 2-2, în deplasare cu Gloria Buzău.
Fotbaliştii lui Adrian Mihalcea au condus ostilităţile în debutul partidei când Nanu a dat semnalul ofensiv cu un şut din marginea careului peste poarta apărată de Stoicescu. Veteranul Unirii n-a mai ratat ţinta în minutul 28 cînd, servit excelent de Toma, a înscris pentru 0-1. Buzoienii au egalat în minutul 46 prin Verdeş, iar peste doar patru minute, Liviu Mihai a adus din nou Unirea în avantaj cu un lob de senzaţie.
Rezultatul final a fost consemnat pe tabelă în minutul 58 când Bobi Verdeş, transferat în vară de la Severin, a transformat un penalty acordat de centralul Florin Macovei. Lovitura de pedeapsă a fost consecinţa firească a unui fault pe care atacantul Gloriei l-a suportat în careu de la Leonida Dobre. Şi ca şi cum rezultatul de pe tabelă nu era suficient, Unirea a jucat ultimele 25 de minute cu un om în minus după eliminarea lui Roşu pentru fault la Burlacu.
În urma egalului din etapa a opta, Unirea ocupă locul al cincilea în clasament cu zece puncte acumulate şi urmează să joace sâmbătă cu începere de la ora 11 pe teren propriu contra Rapidului lui Viorel Moldovan.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.