Unirea Slobozia: învinsă în ultimul minut

0

stire-unirea-slobozia-foto

Fotbaliştii Unirii Slobozia rămân cu un singur punct, din 6 posibile, câştigat în faţa Club Fotbal Brăila, vecina de clasament al primei serii a Ligii secunde. Sâmbătă, în etapa a treisprezecea, băieţii antrenaţi de către Adrian Mihalcea au cedat în ultimul moment toate punctele puse în joc în meciul de un foarte slab nivel tehnico-tactic, jucat în deplasare pe malul Dunării.
Golul victoriei gazdelor a fost înscris în minutul 90 de către fostul campion al României cu Unirea Urziceni, Marius Onofraş. ,,Ono’’ a tras de la nouă metri în dreapta lui Leonida Dobre şi a consfinţit o victorie nemeritată după aspectul jocului, dar care vine să reconfirme lipsa de apetit pentru fotbal a ,,galben-albaştrilor’’. De notat şi faptul că în minutul 63,  Leonida Dobre a apărat un penalty acordat de centralul partidei Cristian Georgescu după un fault comis în suprafaţa de  pedeapsă  de Coconaşu asupra lui Stănciulescu.
În urma înfrângerii de sâmbătă, slobozenii au coborât pe locul şapte în clasament cu doar şaisprezece puncte şi un ,,-5’’ îngrijorător în clasamentul adevărului, mai ales din perspectiva meciului pe care urmează să-l joace sâmbăta viitoare acasă cu ocupanta locului al treilea, Săgeata Năvodari.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.