Unirea Slobozia: optimismul se taxează

0

unirea-slobozia-448x305

Unirea Slobozia a abordat cu optimism exagerat al treilea meci din play-off-ul Ligii a doua de fotbal şi a pierdut toate cele trei puncte puse în joc în meciul disputat sâmbătă, acasă, cu Sport Club Bacău. 
Scorul final, 2-1 pentru oaspeţi, s-a consemnat după ce în minutul 10 Căinari s-a distrat cu Tudorache, a centrat precis în careul lui Leonida Dobre, iar conducătorul de joc al moldovenilor, Hurdubei, a îndeplinit o simplă formalitate. Doar cinci minute mai tîrziu, pe fondul unei apărări mai degrabă inocente a gazdelor, Ungureanu a prins un voleu de senzaţie, dar mingea pe care scria 2-0 pentru moldoveni a zdruncinat transversala. După pauză, Nanu şi-a trecut şi el în cont o lovitură în transversala porţii apărate de Oltean, iar veteranul Dumitru Gheorghe, intrat în teren în locul lui Ursu, a scos în minutul 62 un penalty transformat de către Coconaşu.
Golul victoriei oaspeţilor a căzut peste exact zece minute, când în urma unui corner mingea deviată de Rusu se loveşte de Lozeanu şi intră în poartă pentru o victorie puţin probabilă înaintea primului fluier al centralului Marian Barbu. În urma înfrângerii din meciul de sâmbătă, băieţii antrenaţi de Adrian Mihalcea au căzut pe locul al treilea al clasamentului şi urmează să joace miercuri de la ora 18.00, tot pe teren propriu, cu FC Clinceni.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.