Unirea Slobozia pregateste returul

0

La începutul săptămânii, antrenorul Ion Răuţă a sunat adunarea pentru fotbaliştii Unirii Slobozia, după o vacanţă de o lună şi jumătate.

Unirea a acumulat până la finalul turului 35 de puncte şi ocupă locul 3 în Seria a 2-a din Liga a III-a, şi, deşi are 6 puncte mai puţin decât liderul ACS Berceni, încă speră la promovarea în eşalonul secund.

În pauza competiţională, echipa slobozeană s-a despărţit de golgheterul Nicuşor Hertu, plecat la Viitorul Constanţa, dar şi de juniorii Oprea, Bolocan şi Ilie. De asemenea, au lipsit nemotivat Mihălcescu, Ivan şi Boriţchi, cei care vor fi probabil excluşi din lot.

Noutăţile echipei sunt portarul Geantă, junior la CSS Slobozia, Măciucă de la Players Slobozia, Tănase de la OYL Terminal Constanţa şi Gheba de la Compet Ploieşti.

În ciuda problemelor financiare şi a subţirimii lotului, antrenorul Ion Răuţă promite că echipa slobozeană nu va dezarma şi va etala acelaşi joc combativ din tur, care, combinat cu arbitraje corecte şi un dram de şansă, ar putea duce la îndeplinirea obiectivului: promovarea în Liga a II-a.

Andreea Rosu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.