Unirea Slobozia – prima victorie acasă

2

foto: liga2.prosport.ro

Unirea Slobozia a câştigat sămbătă primul meci jucat acasă în actuala stagiune a ligii secunde de fotbal. Gazdele au profitat de startul mai slab de partidă al tulcenilor şi au deschis scorul la patru minute distanţă de primul fluier.Mihalcea a prins o execuţie de zile mari şi l-a executat pe Olteanu.
Bucuria ialomiţenilor avea să fie de scurtă durată pentru că Marincău a egalat după un corner excelent executat de Câju. Delta putea intra chiar în avantaj la pauză dacă reuşita lui Neagu de la finalul primului mitan n-ar fi fost anulată eronat pentru ofsaid.
Ultima jumătate de oră i-a găsit pe jucătorii Unirii pe baricade în încercarea de a profita de avantajul omului în plus după eliminarea lui Coconaşu pentru cumul de cartonaşe galbene.Şi avantajul avea să se concretizeze pe tabelă în minutul 80 cînd Gheorghe a înscris din centrarea lui Drăguţ.
În urma victoriei de sămbătă, Unirea îşi consolidează poziţia a opta în clasamentul seriei întîi a Ligii a doua, strînge şase puncte şi urmează să dea piept în etapa a opta cu FC Botoşani, ocupanta locului al treilea în clasament.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Baietii ne-au tinut cu sufletul la gura pana la final. Dar s-au ridicat deseori la nivelul mult mai experimentatei echipe din Tulcea. Felicitari! Hai Unirea!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.