Unirea Slobozia – prima victorie

1

fotbal

Patru meciuri le-au trebuit băieţilor lui Adrian Mihalcea pentru a-şi trece în cont prima victorie dintr-un sezon la finalul căruia Unirea Slobozia ţinteşte play-off-ul.
Sâmbătă, deşi au fost conduşi cu 1-0 de Dunărea Galaţi prin golul înscris de Istrate ăn minutul 15, ,,galben-albaştrii’’ s-au impus cu 3-1 după ce Liviu Mihai a executat foarte bine două cornere şi Emil Nanu s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit. Singura diferenţă dintre golul egalizator, înscris în minutul 49 şi cel prin care Unirea a preluat avantajul pe tabelă trei minute mai tîrziu a fost colţul de teren din care s-a executat.
Emil Nanu şi-a câştigat titlul neofocial de ,,Omul Meciului’’ după ce în minutul 68 a şutat spre poarta apărată de Olaru, portarul gălăţenilor a respins iar mingea a fost şutată de Constantin Dedu pentru 3-1.
Cu victoria de azi, Unirea Slobozia ajunge din urmă Rapid Bucureşti, însă configuraţia finală a clasamentului va fi cunoscută după meciul pe care giuleştenii îl vor juca de la ora 21.00 acasă cu ,,lanterna roşie’’ Sport Club Bacău.
Pentru Unirea Slobozia urmează un test extrem de dur în etapa a cincea, în deplasarea de la Iaşi cu fostul lider C.S.M.S. Iaşi, echipă care a furnizat una dintre surprizele primei serii după ce a pierdut acasă cu 2-0 meciul cu F.C. Clinceni.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Comentez cam aiurea aici imi pare rau..Am auzit ceva de o crima in slobozia prin padurea din spatele Kauflandului.Sunt zvonuri sau chiar s-a intamplat ceva?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.