Unirea Slobozia şi-a trecut în cont primul punct din actualul sezon fotbalistic

2

Divizionara secundă a reuşit un 2-2 într-o deplasare în care gazdele, CF Brăila, porneau ca favorite. Iar statutul părea să se confirme în debutul partidei când brăilenilor le-au trebuit doar 18 minute pentru a scrie 2-0 pe tabelă prin ,,dubla’’ lui Rusu. Acelaşi jucător avea să mai înscrie odată în minutul 31, gol anulat de tuşierul Cosmin Vatamanu.
Băieţii antrenaţi de Marin Dună au revenit spectaculos în joc şi au reuşit egalarea prin Florea şi Luca. Mai mult decât atât, în prelungirile meciului ar fi putut da lovitura decisivă când Mihalcea a scăpat singur spre buturile lui Bunduc şi a fost oprit prin fault de Ochia. Centralul Adrian Paraschiv a văzut însă simulare şi l-a avertizat pe atacantul Unirii cu cartonaş galben.
În urma egalului smuls Brăilei, Unirea a urcat pe locul şase în clasamentul seriei I a Ligii a doua şi intră în vacanţă impusă de retragerea din campionat a echipelor FCM Bacău şi Callatis Mangalia. Unirea va debuta în faţa suporterilor locali pe 29 septembrie în compania Sportului Studenţesc.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.