Unirea Slobozia şi-a trecut în palmares o nouă victorie

0

unirea-slobozia-448x305

Unirea Slobozia şi-a trecut în palmares o nouă victorie în seria partidelor de pregătire disputate înaintea debutului de sezon în Liga a doua.
Fotbaliştii antrenaţi de Adrian Mihalcea au câştigat cu 2-0 meciul disputat pe terenul ,,Romprim’’ în compania echipei CSM Râmnicu Vălcea, pregătită de Claudiu Niculescu.
Golurile victoriei ialomiţene au fost înscrise de Viorel Gheorghe şi Damian, cel de-al doilea – recent transferat de la prim-divizionara Concordia Chiajna. Unsprezecele de start al Unirii i-a inclus pe Baruch, Stan, Lazăr, Panait, Florea, Popescu, Macare, Mihai, Dedu, Viorel şi Daniel Gheorghe.  Pe parcursul amicalului, Mihalcea i-a introdus pe teren şi pe Dobre, Soare, Ivaşcă, Roşu, Nanu, Toma, Tudorache, Ibrian, Jianu, Patriancă şi Damian.
Băieţii antrenaţi de Adrian Mihalcea continuă seria meciurilor de pregătire mâine când vor juca acasă cu începere de la ora 11 în compania Farului Constanţa.
Unirea Slobozia va debuta oficial în noua stagiune pe 7 septembrie în deplasare la Brăila, primul meci acasă fiind programat o săptămână mai târziu cu Rapid Suceava ca adversar.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.