Unirea Slobozia: tot pe locul şapte

0

unirea slobozia (4)Unirea Slobozia a pierdut la limită, cu 2-1, meciul disputat sâmbătă pe teren propriu cu Săgeata Năvodari în cadrul etapei a 16-a campionatului Ligii a doua de fotbal. Oaspeţii s-au instalat rapid la conducerea partidei şi după doar opt minute de joc au reuşit deschiderea scorului prin Ţigoianu.Insistenţa lor în atac a dat rezultate şi pe final de primă repriză când Leonida Dobre a fost forţat să introducă balonul în propria poartă astfel că dobrogenii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri.
Semnalul revenirii pentru elevii lui Marin Dună a fost dat mult prea târziu. Prin urmare, golul înscris de Jianu în minutul 85 nu are acum decât relevanţă pur statistică.
Unirea Slobozia rămâne pe locul şapte în clasament, cu 21 de puncte, la zece puncte de liderul primei serii, FC Botoşani, în timp ce adversarii de sâmbătă au urcat pe poziţia secundă,despărţiţi de lider doar de golaverajul inferior.
Pentru Unirea urmează o etapă în care punctele pierdute acasă pot fi recuperate de la echipa a doua a Sportului Studenţesc, asupra căreia planează ameninţarea cu retragerea din competiţie.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.