Unirea sucks

1
Unirea Urziceni a ratat aseară şansa de a-şi trece în palmares cel de-al doilea trofeu după titlul de campioană cucerit anul trecut dar şi pe cea a primei victorii în faţa echipei CFR Cluj. Supercupa disputată în meciul de la Cluj Napoca a ajuns tot în vitrina gazdelor şi le-a întregit colecţia păstrându-le în acelaşi timp şi blazonul nepătat în faţa ialomiţenilor.
Kivuvu a deschis scorul pentru CFR în minutul 12 şi tot el a egalat pentru Unirea în minutul 53 după o degajare ratată. Unirea a marcat pentru 1-2 în minutul 97 prin Laurenţiu Marinescu iar zece minute mai târziu Deac trimite meciul la loteria penalty-urilor. Picolo şi Emil Dică au înscris pentru clujeni iar pe rând Marinescu,Maftei, Brandan şi Petre Marin au gafat nepermis de la punctul cu var şi au trimis Supercupa din nou în vitrina clubului din Cluj Napoca.
Urziceniul rămâne fără victorie după nouă meciuri directe contra CFR-ului iar perspectivele nu sunt deloc roz în condiţiile în care echipa e doar o umbră a celei care uimea Europa în sezonul trecut.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.