Unirea Urziceni a spus adio ediţiei 2009-2010 a Cupei României

0

Intrată  în zodia autogolurilor, finalista de anul trecut a fost eliminată chiar la ea acasă de FC Braşov. Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 11, când balonul şutat de fostul jucător al ialomiţenilor, Dorel Zaharia, l-a lovit pe Mehmedovici, a ricoşat în fundaşul Daniel Munteanu şi l-a păcălit pe Tudor care n-a mai putut interveni.

Dacă în teren spectacolul a lipsit, mai ales în prima repriză, Dan Petrescu şi Mihai Stoica au ieşit din nou în evidenţă când au taxat extrem de dur prestaţia arbitrului Sebastian Colţescu şi au fost trimişi în tribune.

Fără mulţi dintre titularii de drept în primul 11, dar cu Apostol aruncat în luptă la pauză în locul lui Semedo, Unirea a dominat pe final, dar norocul proverbial a părut să-i părăsească pe ,,leii din Bărăgan’’.

Braşovul continuă drumul spre finala de la Iaşi, în timp ce campionii României rămân doar în statisticile Cupei şi se pot concentra acum asupra partidei de sâmbătă seara din Liga 1, contra Universităţii Craiova, dar şi la meciul de peste o săptămână contra scoţienilor de la Glasgow Rangers, din UEFA Champions League.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.