Unirea Urziceni a terminat cu o victorie la limită turul de campionat al Ligii 1

0
După ce Tibi Bălan a deschis scorul cu largul concurs al portarului Cernea, Sportul Studenţesc a primit de la Maftei şi Semedo două lovituri, care îi confirmă statutul de candidată la retrogradare.
Nici pentru Unirea situaţia nu este roz, deşi antrenorul Octavian Grigore nu pare a fi prea stresat de locul ocupat în clasament.
Echipa ialomiţeană ar putea termina turul pe penultima poziţie a ierarhiei Ligii 1, dacă Gloria Bistriţa câştigă meciul pe care îl va juca astă seară pe teren propriu, contra Victoriei Brăneşti.
Octavian Grigore consideră că punctele obţinute de echipa sa vor conta enorm în atingerea obiectivului trasat de conducerea clubului, evitarea retrogradării. Asta în condiţiile în care echipa din ,,Regie’’ este una dintre contracandidatele la un loc în liga secundă.
Bilanţul vicecampioanei în actualul sezon include patru victorii, cinci egaluri şi opt înfrângeri, doar unsprezece goluri marcate şi douăzeci şi unu primite.
Următorul meci al Unirii Urziceni este programat pe teren propriu luni, 6 decembrie, cu începere de la ora 18,00, când ialomiţenii vor întâlni Pandurii Târgu Jiu.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.