Unirea Urziceni – gata de lupta cu Vasluiul

0

Aşa cum i-a obişnuit pe reprezentanţii presei, încă de la sosirea la comanda Unirii Urziceni, Dan Petrescu a prefaţat şi meciul de campionat de mâine seară, contra Vasluiului antrenat de Marius Lăcătuş, cu o conferinţă de presă în care a vorbit despre ceea ce aşteaptă de la meciul care înseamnă şi revenirea la Liga 1, după o pauză de două săptămâni. O pauză de care ,,Bursucul’’ se  teme, pentru că, spune el, îi scoate din ritm pe jucători.

Dincolo de competiţia din teren, antrenorul Unirii a declarat că se bucură pentru faptul că Lăcătuş şi-a găsit repede un angajament ferm şi speră ca fostul coleg de la Steaua să aibă succes ca antrenor al vasluienilor dar … după meciul de mâine seară.

Singura necunoscută pentru Petrescu este modul în care se vor recupera elevii săi convocaţi la echipa naţională, mai ales că trei dintre ei au şi evoluat aseară în meciul cu ,,pescarii’’ din Insulele Feroe. Petrescu a evitat comentariile pe marginea evoluţiei jucătorilor chemaţi de Lucescu junior sub tricolor, dar s-a declarat mândru că Unirea Urziceni a trimis cinci jucători la lotul A.

Meciul dintre Unirea Urziceni şi FC Vaslui contează pentru etapa a zecea a Ligii 1 şi se joacă mâine seară, de la şase şi jumătate, pe stadionul ,,Tineretului’’.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.