Unirea Urziceni joacă astăzi de la ora 21.45 contra Sevillei

0

Unirea Urziceni joacă astăzi de la ora 21,45, în Ghencea, contra Sevillei meciul care poate însemna un nou pas spre o performanţă notabilă: calificarea în primăvara fotbalului european. În eventualitatea unei victorii, băieţii lui Dan Petrescu ar putea obţine biletele spre faza următoare a Europa League sau, în cel mai fericit caz, şi prin jocul rezultatelor din ultimele meciuri ale grupei G, chiar prezenţa între primele şaisprezece echipe ale continentului.

În acelaşi timp, eventualul succes al ,,lupilor din Bărăgan’’ ar putea fi primul al unei echipe româneşti în faţa spaniolilor, după ce Steaua Bucureşti a pierdut toate cele patru meciuri jucate, în 2007, în Liga Campionilor şi Cupa Uefa.

În statistica duelurilor directe între Sevilla şi echipele româneşti rămâne şi debutul Unirii în Ligă, debut tranşat de oaspeţii de azi cu 2-0. Singurul gol primit de Sevilla de la o echipă românească datează din 23 octombrie 2007, când  Ovidiu Petre a redus din handicap în meciul pierdut de Steaua pe ,,Ramon Sanchez Pizjuan’’. Golaverajul este şi el zdrobitor în favoarea spaniolilor: nouă la unu.

Înaintea disputării meciurilor din penultima rundă a fazei grupelor, Sevilla conduce detaşat grupa cu zece puncte, secondată de Unirea Urziceni cu cinci, Stuttgart cu trei şi Rangers cu două puncte.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.