Unirea Urziceni joacă astăzi pe stadionul Steaua pentru glorie şi bani, contra campioanei Scoţiei, Glasgow Rangers

0

Meciul contează pentru etapa a patra din grupa G, a Ligii Campionilor. În eventualitatea unei victorii, campionii României vor avea asigurată prezenţa în faza următoare a Europa League şi pot spera într-o evoluţie care să le permită chiar accederea în optimile Ligii.

Creditaţi cu şansa a patra la începutul competiţiei, băieţii lui Dan Petrescu pot răsturna astăzi statisticile, ieşind dintr-o grupă cu Sevilla, Rangers şi Stuttgart.

Scoţienii joacă la Bucureşti ultima şansă de a rămâne în cărţile calificării şi speră să se revanşeze pentru rezultatul şoc din tur, când Unirea a învins cu 4-1. De altfel, echipa lui Walter Smith n-a mai câştigat în deplasare din octombrie 2007, când a trecut de Olympique Lyon cu 3-0.

Misiunea oaspeţilor va fi cu atât mai dificilă cu cât Rangers are şapte jucători accidentaţi. La Unirea, singura incertitudine este legată de prezenţa în primul 11 a lui Bruno Fernandes, care s-a antrenat separat de restul echipei, după accidentarea din meciul cu Universitatea Craiova.

Meciul dintre Unirea Urziceni şi Glasgow Rangers se joacă astăzi, de la ora 21,45 şi va fi arbitrat de danezul Chris Bo Larsen, ajutat la cele două tuşe de conaţionalii săi Henrik Sonderby şi Torben Jensen.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.