Unirea Urziceni – pe locul doi

0

Campionii României la fotbal şi-au respectat blazonul şi au învins cu 1-0, în  cea de-a şasea etapă a Ligii 1, nou promovata Unirea Alba Iulia. Laurenţiu Marinescu a debutat cu gol pentru ialomiţeni, într-un meci în care gazdele au părut că îşi menajează forţele, pentru confruntarea de miercuri din Liga Campionilor.

Dan Petrescu, recunoscut pentru scorurile britanice cu care câştigă partidele, a declarat la final că victoria echipei pe care o antrenează ar fi putut fi mai categorică, în condiţiile în care adversarul nu a pus probleme deosebite. Petrescu a pus însă rezultatul strâns şi pe seama faptului că mulţi dintre jucătorii săi au rămas în urmă cu pregătirea.

Pentru Petrescu, omul meciului de sâmbătă a fost Laurenţiu Marinescu, nu neapărat pentru că a înscris golul victoriei, cât pentru modul în care a reuşit să intre în angrenajul echipei. Antrenorul ardelenilor, Adrian Falub, rămâne, în urma meciului de sâmbătă, doar cu regretul că elevii săi n-au reuşit să fructifice şansa pe care au avut-o în repriza a doua, după ce gazdele au redus turaţia motoarelor.

Unirea Urziceni se află, după disputarea etapei a 6-a, pe locul secund în clasamentul Ligii 1, la doar un punct distanţă de liderul FC Braşov şi va încheia etapa viitoare, a şaptea, duminică seară de la ora 21,30 în Ştefan cel Mare, împotriva echipei Dinamo Bucureşti.

Robert Dincă

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.