Unirea Urziceni poate face astă-seară un pas aproape decisiv spre ieşirea din grupa G a Ligii Campionilor

0

Campionii României joacă pe Ibrox Park împotriva  ,,lanternei roşii’’ a grupei G, Glasgow Rangers, un meci deschis, cel puţin în aparenţă, oricărui rezultat.

Din primul 11 al Unirii vor lipsi cu siguranţă portarul Arlauskis, care de-abia reintrat în ultimul meci de campionat cu FC Vaslui a suferit o contractură şi este indisponibil pentru meciul de azi, la fel ca şi  Dinu Todoran care s-a lovit la cap în aceeaşi partidă.Din atacul Unirii va lipsi Raul Rusescu, operat la genunchiul stâng şi aflat în recuperare.

În aceste condiţii, Dan Petrescu ar putea începe meciul cu Rangers în formula Tudor – Brandan, Bruno Fernandes, Ricardo, Galamaz, Maftei, Varga, Bălan, Apostol, Frunză, Bilaşco.

Walter Smith nu-i va putea trimite în  teren pe Edu, Broadfoot şi Little, în timp ce Mendes şi Bougherra sunt incerţi.

Meciul din această seară este primul oficial între Unirea şi o echipă din Scoţia dar este de notat faptul că în ultimele două stagii de pregătire  campioana României s-a deplasat în Scoţia pentru cantonamentul de vară. De altfel, combatantele de astăzi ar fi trebuit să se întâlnească în ultimul amical al cantonamentului din vara trecută, însă oficialii celor două echipe nu s-au pus de acord asupra datei.

Unirea Urziceni – Glasgow Rangers se joacă de la ora 21,45 şi va fi arbitrat de olandezul Eric Braamhar ajutat la cele două tuşe de conaţionalii săi Patrick Gerritsen şi Rob van de Ven.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.